IniciSobre nosaltres

Sobre nosaltres

Historia de la companyia

Sistemas de Gestión Ambiental S.L. (SIGEAM) neix de la dilatada trajectòria professional i l’experiència dels seus membres en el camp de la sanitat ambiental i amb especialització en el control de plagues urbanes.

Posem tota la nostra passió en el que fem i ens enorgulleix enormement contribuir a assolir l’objectiu que els nostres Clients obtinguin els seus requisits de Sanitat i Higiene Ambiental i Industria Alimentaria establerts, mantinguts i aconseguint ambients higiènics i sans.

SIGEAM S.L. s’ha construït una sòlida reputació, des del principi per la seva eficiència, professionalitat, responsabilitat i per proveir solucions efectives en el camp de la sanitat ambiental a particulars, empreses i organismes oficials.

Promovem els més alts estàndards de professionalisme del nostre sector, representant a un sector responsable, compromès amb el control de plagues dins la salut pública sense risc per als nostres treballadors, la població en general i el medi ambient, i ens adherim als codis de conducta més estrictes per aconseguir-ho.

La nostra gent

 

Som conscients de la importància de tenir un excel·lent personal, format en els més alts estàndards dels seus treballs que poden prendre responsabilitat de les funcions que se’ls encomanen i que això ha contribuït a l’èxit de creixement i reputació de la companyia.

Per això l’empresa te un sistema de formació continua i desenvolupament que manté actualitzades les normatives, nova legislació, els procediments tècnics i els avanços en tecnologia de control de plagues, ja sigui d’equips o productes de sistemes més respectuosos amb el medi ambient.

Confiem i creiem que els nostres tècnics de servei, estan entrenats, en el coneixement i la pràctica de la industria actual, per poder resoldre qualsevol plaga o amenaça de situació d’infestació de plagues.

SIGEAM, S.L. és membre de les Associacions Professionals de Control de Plagues : Associació d'Empreses de Control de Plagues de Catalunya (ADEPAP) , Associació Americana de Control de Plagues (NPMA), Associació Catalana de la Síndrome de l’Edifici malalt (ACESEM) i l’Associació d’Arxivers de Catalunya.

També estem adherits al conveni amb l’Escola Miquel Martí Pol per a les pràctiques dels alumnes de Tècnics Superiors de Salut Ambiental.

Banc de coneixement

Posseíem els coneixements, la informació i les seves fonts, els contactes i el saber fer per poder prevenir i resoldre qualsevol situació no desitjada en el nostre sector.

Comunicació e Informació

tecno p

En la Era de la informació, en temps real, considerem la importància de mantenir informats als nostres clients, tant de les noticies internes com externes que es produeixin en els sectors i activitats que realitzem, per això, a part de tenir una secció de noticies actualitzades en la nostra pàgina web, amb un butlletí de noticies periòdiques al que es poden agregar,dites noticies poden ser visitades, mitjançant dispositiu mòbil o fix, a traves de les principals xarxes socials: Twiter, Facebook, Google+ i Linkedin.

També es poden visitar els nostres espais per a fotos i per a vídeos a traves dels programes Youtube i Flicrk.

Mitjans tecnològics

SIGEAM S.L compta amb un programa informàtic específic per a les activitats que realitza i utilitza les ultimes tecnologies, mitjançant els programes de geoposicionament i visita virtual d’espais, podem marcar o avaluar qualsevol situació en temps real.

A més, poden realitzar trucades totalment gratuïtes si tenen instal·lat el programa Skype.

A part de tenir aplicacions informàtiques especifiques pel desenvolupament dels riscos laborals i la coordinació d’activitats empresarials els Tècnics de servei van equipats amb equips tecnològics: tablets, smartphones, gps, que permeten identificar el tècnic més proper a qualsevol dels nostres clients que tingui una incidència i donar una resposta ràpida planificant la ruta eficientment.

Àrea de descàrregues

Àrea de descàrregues.

+informació...

Sobre nosaltres

Conegui la nostra empresa.

+informació...

Acords de Prevenció

Acords de Prevenció

+informació...

Go to top